Fornøyde kunder siden 1993

Hos oss settes kunden alltid først. Vi garanterer god oppfølging og profesjonell rådgivning, og gir oss ikke før resultatet svarer til forventningene.

Kontakt oss

Dette sier våre kunder om oss

Som håndverker er det lite som er viktigere enn at kundene er fornøyd. Vi har derfor et kontinuerlig fokus på service og god kommunikasjon. Vår erfaring er at kundene våre setter pris på dette. Her kan du lese uttalelser fra noen av de kundene vi har utført oppdrag for:

«Når vi skulle pusse opp badet tok vi kontakt med Myriad.

To rom (bad og vaskerom) skulle bli til et stort bad. Planen ble fremlagt og forklart. Innspill fra Myriad underveis var avgjørende for det positive sluttresultatet. Vi kan ikke annet si enn at vi er strålende fornøyd med hele prosessen, fra start til slutt. Proff håndtering fra første stund, og alle arbeidere som var involvert viste fagkunnskap på høyt nivå. Dette gir trygghet. Badet ble rett og slett perfekt, og akkurat slik vi håpte på. I tillegg var prisen bra.

Myriad anbefales på det sterkeste!»

«Jeg er utrolig fornøyd med Myriad i forbindelse med oppussing av badet mitt. De var hjemme hos meg og bidro med gode råd for utformingen av nytt bad. Under selve oppussingen hadde vi også god dialog. 

Myriad hjalp også til med gode priser på el-arbeid og rørlegger. De var alltid hyggelig og serviceorienterte da jeg snakket med dem! Sluttresultatet ble et bad som oversteg mine forventninger! Prisen og tidsskjema ble som først avtalt».